SZEMÉLYVÉDELEM

A személyvédelem már a régebbi időkben is fontos tevékenység volt. Az idők folyamán ez kicsit sem változott. Napjainkban is elvárt igény az emberek részéről a biztonság. Sajnos azonban előfordulhat, hogy olyan helyzet áll elő, melyben az érintettek védelmét biztosítani kell.

A védett személyek szeretnék biztonságba tudni, önmagukat, a szeretteiket, az értékeiket, a testi épségüket, a napi és alkalmi programjaikat. Nem kell azonban rögtön a legrosszabbra gondolni, hiszen a személyvédelem alatt értjük azt is, amikor egy rendezvényen a vendégek zavartalan utazását és megjelenését biztosítjuk.

A törvény szabályai,természetesen a személyvédelemre és vagyonvédelemre is kiterjednek. Ez a következőképpen osztja fel részterületekre a fentieket:

  • Valamilyen terület, telephely, létesítmény őrzése
  • Szállítmány őrzése és kísérése
  • Rendezvény őrzése, biztosítása
  • Munkahelybiztosítás.
  • Személyvédelem
  • Olyan technikai eszközök üzemeltetése, telepítése, melyek a vagyonvédelem területére tartoznak

A személyvédelemben dolgozóknál is fontos elváras a megjelenés. Vállalkozásunk ezt elegánsan oldja meg, jól öltözött kollégáink biztosan nem okoznak önnek csalódást. Akár civil, akár formaruhás munkatársról beszélünk, biztos lehet benne, hogy diszkréten fog megjelenni.

Magánszemély kísérete és védelme

Magánszemély védelme és kísérete napjainkban egyre nagyobb igény, amire megnyugtató megoldást számos esetben a fegyveres védelem nyújthat. Az elkövetők, akik legtöbb esetben anyagi haszon megszerzése érdekében hajtanak végre bűncselekményt, nem riadnak vissza a lőfegyverek, sokszor a pirotechnikai eszközök használatától sem.

Jogi szabályozások miatt a magánszemélyek nem használhatnak fegyvert önmaguk vagy szeretteik védelmében, sok esetben nem is rendelkeznek a megfelelő képzettséggel hozzá.

Cégünk több évnyi hivatásos szolgálattal és gyakorlattal rendelkező szakemberei megfelelő profizmussal és szakértelemmel látják el a védelmi feladatot mind magánszemélyek, mind pedig a politikai és üzleti élet kiemelt szereplői körében.

Ha veszélyeztetve érzi magát vagy családját, netán közeli barátait, ne késlekedjen, forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeink bármelyikén! Számunkra az Ön biztonsága a legfontosabb, munkatársaink rövid- és hosszútávon vállalják védelmét belföldön és külföldön egyaránt!

SZEMÉLYES KONZULTÁCIÓ

Annak érdekében, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk Önnek,
egy személyes és díjmentes konzultációt javaslunk, ahol bővebb információt kaphat az ügyével kapcsolatban.

Természetesen Mi mindenben az Ön érdekeit képviseljük!