ADÓSSÁGBEHAJTÁS

A segítő szándék egy pozitív emberi tulajdonság: kezet nyújtani a bajba jutottnak a gondok megoldásában. Nagyon kellemetlen ha kölcsönt adunk valakinek – ismerősünknek, barátunknak és sokszor a rokonok is semmibe veszik a segítő szándékunkat.

Eltűnnek a láthatárról, nem elérhetőek többé. Találkozás során a legkülönfélébb kifogásokkal valótlan történetekkel állnak elő, a segítő szándékot semmibe véve. A mai gazdasági helyzetben egyre gyakoribbá válik.

A megrendelő nem fizeti ki az elvégzett munkát?

Magánszemélyként adott kölcsönt de nem kerül a pénze visszafizetésre?

Ilyenkor több lehetőség adott: hivatalos útra terelni az ügyet és rábízza a behajtást a bíróságra, vagy a saját kézbe veszi az ügy rendezését.

Mindenkinek érdeke,hogy az ügye minél gyorsabban, hatékonyabban peren kívül lezáruljon. Legfőbb cél a peren kívüli megegyezés.

Itt természetesen nem illegális módszerekre gondolunk, hanem csupán a követeléskezelő cégek szolgáltatásaira hívjuk fel a figyelmet.

Miért bízza az adósságbehajtást profi irodára a hivatalos út helyett?

Rendőrségi feljelentésen keresztül eljutni a bíróságig igen hosszú polgári peres folyamat. Sokba kerülhet ügyvédekre, leterhelt hatóságokra bízni kintlévőségei visszaszerzését. Válassza inkább a könnyebb utat! Forduljon hozzánk bizalommal és bízza kintlévőségei begyűjtését!

Amennyiben minket választ nincsenek csillagászati összegek, nincsenek újabb és újabb felmerülő költségek, nincs évekig elhúzódó eljárás. Hatékonyan és gyorsan dolgozunk mindezt természetesen törvényes keretek között

Hogyan zajlik a követeléskezelés folyamata?

Követeléskezelési lehetőség mellett döntött anyagi javak visszaszerzése ügyében, de nincsen tisztában azzal hogyan zajlik le ennek a folyamata?

Első lépésként egy megbízható követeléskezelő céget kell felkeresnie. A követeléskezelés mindig megbízási szerződéssel kezdődik. Ha megbízásos ügyeket vesz igénybe, akkor lehetőség van az eljárás teljes megbeszélésére és ennek alapján zajlik majd a követeléskezelés folyamata.

A követeléskezelő cég és az ügyfél mint megbízó együtt megbeszélik, hogy milyen formái legyenek a megkereséseknek az adott ügyben. Ide tartozik annak megbeszélése, hogy a megkeresésnek melyik típusa legyen, például levélben, e-mailben történjen-e a felszólítás, vagy telefonos, illetve személyes megkeresést alkalmazzunk. A követeléskezelő cég javaslatokat tesz az ütemezésre és közösen döntést hoznak a megbízóval a követeléskezelés folyamatáról.

Mikortól érdemes adósság behajtást kezdeményezni?

A legkisebb összeg esetében is érdemes, elsőre jelentéktelennek tűnő összeg is segíthet a nehezebb időszakokat átvészelni. Nem szabad lemondani sem a kisebb, sem a nagyobb összegű kintlévőségekről!

Hogyan dolgozunk mi?

Kizárólag törvényt betartva, de határozottan szinte minden esetben személyesen, jogszabályt alkalmazva, mert a törvény betartása nem egyenlő a tehetetlenséggel.

Kollégáink sok év tapasztalattal rendelkeznek, így nem azt keresik hogy adósának milye van papíron, hanem azt hogy miből tud fizetni.

Amennyiben minket választ, évek helyet hetek alatt juthat pénzéhez a pereskedéshez képest lényegesen nagyobb eséllyel. Várjuk megkeresését!

SZEMÉLYES KONZULTÁCIÓ

Annak érdekében, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk Önnek,
egy személyes és díjmentes konzultációt javaslunk, ahol bővebb információt kaphat az ügyével kapcsolatban.

Természetesen Mi mindenben az Ön érdekeit képviseljük!